Aquest és un bloc personal dedicat a la política del nostre poble. Espero que les nostres opinions personals i els vostres comentaris serveixen per donar llum als nostres polítics. El bloc és plural. Els comentaris són permesos essent responsabilitat dels seus autors.

Joan Comes – IxSP i les persecucions als treballadors

manelfl | 11 Febrer, 2012 18:02 | del.icio.us meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La passada legislatura es varen produir tensions amb els treballadors de l’ajuntament de les quals vàrem fer menció al nostre bloc, com podem comprovar als següents articles:

Comunicat del comitè de personal laboral de l'Ajuntament de sa Pobla

SE’N RIU DELS POLICIES, DELS POBLERS, DEL SANT I DE LA FESTA

A finals de l’any passat va sortir una sentència favorable a l’Ajuntament de sa Pobla, és a dir, favorable a la política laboral aplicada per Joan Comes (IxSP):

El TSJIB sentencia que los despidos realizados por IxSP eran procedentes

el Tribunal Superior de Justicia de las Illes Balears (TSJIB) ha sentenciado que los despidos de dos trabajadores municipales fueron procedentes.

Con esta resolución, de la que cabe recurso en el Tribunal Supremo, se exculpa al Ajuntament del pago de 31.374 euros en concepto de indemnización por los daños producidos a los dos trabajadores.


El juez dictamina que el consistorio actuó bien al despedir a dos trabajadores

Comes se mostró ayer satisfecho por la resolución del juez y aseguró que el fallo judicial respaldaba la opinión de los muchos poblers que "ven injusto tener que pagar una indemnización a alguien que ha defraudado al consistorio".


Com poder observar en aquestes notícies, el ex-batle de sa Pobla es va apressar a mostrar la seva satisfacció per la sentència favorable. Vist des del meu punt de vista de contribuent també me congratula no haver de pagar per males gestions fetes pel govern.

A la notícia surt que es pot recórrer davant del Suprem, però no tenc notícies damunt si es presentarà dit recurs.


Més endavant hem tingut una altra notícia referida a la política laboral de l’equip de govern de la passada legislatura:

El Ajuntament de sa Pobla debe pagar 24.088 euros a un trabajador despedido hace dos años

El Ajuntament de sa Pobla debe abonar 24.088 euros a uno de los trabajadores municipales que fue despedido durante la legislatura pasada (en el año 2010), con el gobierno municipal de IxSP y PSOE, de manera improcedente, según dicta el juez.

Por otra parte, el Tribunal Superior de Justicia de las Balears también ha resuelto que el Consistorio debe abonar 1.942 euros a una trabajadora administrativa que denunció la falta del pago del complemento de antigüedad.


En aquesta ocasió no he vist reacció per part de l’ex-batle Joan Comes, IxSP.


Personalment m’agraden les persones que estan a les dures i a les madures. En aquest cas només he pogut observar que Comes ha estat a les madures.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS